Suurkuvatekniset ratkaisut ja asennukset

Suurtulostimilla toteutetut ratkaisut voivat pitää sisällään käytännössä mitä tahansa yksittäisestä tarratulosteesta kokonaiseen messurakenteeseen, pöytäliinoista yrityslippuihin tai myymäläsomisteista laaja-alaisiin sisustusratkaisuihin. Materiaaleiksi voidaan valita laitteesta riippuen paperia, tarramateriaalia, kangasta, muovia tai puuta joko rullassa tai levynä.

Materiaalikirjon ja tuotteiden käyttökohteiden ollessa varsin laajat, onkin erittäin tärkeää jo etukäteen ottaa huomioon, minkälaiseen käyttötarkoitukseen ratkaisua haetaan, millainen on asennusalusta, kampanja-aika sekä mahdolliset riskitekijät, jotka osaltaan voivat vaikuttaa negatiivisesti halutun lopputuloksen saavuttamiseen, mikäli näitä asioita ei tiedosteta. Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi haluamme aina tutustua ennalta asennuskohteeseen ottaen huomioon edellä mainitut seikat.

Kun varsinainen tuotantotyö ja asennus on yhdistetty kokonaispalveluksi, jää asiakkaalle aikaa keskittyä olennaiseen – varsinaisen tapahtuman tai kampanjan organisoimiseen ja tulosten generoimiseen.